
Byggrynsalat med dill, rødkål & røkelaks
Plantego’ Byggrynsalat med frisk dill og rødkål. En fin måte å servere røkelaks på. Røkelaks er fast innslag på førjulsmenyen. Her er en litt annerledes og fargerik måte å servere den på. Ikke bare er det en enkel rett, det er en flott måte å benytte fiskerester på.
Ingredienser
4 porsjon
frisk dill
rødkål
kaldrøkt laks
Creme Fraiche
Ravigottesaus
Produkter i oppskriften
Plantego' Byggrynsalat 3 x 1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Mills Ekte Majones 1 x 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Kommentarer