Chili con Carne er sjelden feil. For å få den optimale responsen fra gjestene dine er det lurt å tenke over hvor de har «kryddergrensen». Treffer du med styrken, treffer du med retten. Du kan også gjøre denne til en Chili sin Carne ved å bruke en vegetabilsk «kjøttdeig» og erstatte oksekraften med grønnsaksbuljong.

Ingredienser

99 porsjon

7 kg storfekjøtt eller kjøttdeig
3 kg løk
2 kg rød paprika
6 bokser chilibeans
15 l oksekraft
50 g Red hot chiliflakes
2 flasker Srirachasauce
20 g Kakao/Chili – krydderblanding
2 kg Peperoni Piquillo
3 kg guacamole

Produkter i oppskriften

Plantego' meksikansk bønnesalat 1,5 kg
Plantego' Meksikansk Linse- og bønnesalat 1500g
EPDnr. 5 565 809
Plantego’ Meksikansk Linse- og Bønnesalat er en smakfull sa…
Les mer
Flytende Melange 2 liter flaske
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen…
Les mer