Chili con Carne er sjelden, i og for seg aldri, feil. Men, for å få den optimale responsen fra gjestene dine er det lurt å tenke over hvor de har «kryddergrensen». Treffer du med styrken, treffer du med retten. Du kan også gjøre denne til en Chili sin Carne ved å bruke en vegetabilsk «kjøttdeig» og erstatte oksekraften med grønnsaksbuljong. Denne retten inngår på vår BRAINFOOD – meny. Denne porsjonen holder til ca 100 serveringer.

Ingredienser

99 porsjon

7 kg storfekjøtt eller kjøttdeig
6 bx chilibeans
15 l oksekraft
50 g Red hot chiliflakes
2 flsk Srirachasauce
3 kg løk
2 kg rød paprika
20 g Kakao u0026amp; Chili – krydderblanding
2 kg Peperoni Piquillo
3 kg guacamole

Produkter i oppskriften

Flytende Melange 2 liter flaske
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen…
Les mer
Delikat salsa 2,5 kg spann
Delikat Salsa 2,5 kg
EPDnr: 2 786 697
Delikat Salsa er en fersk og frisk salsa. Den inneholder rikelig med tomater…
Les mer