
Chili con Carne
Enkel
5 min
Chili con Carne er sjelden, i og for seg aldri, feil. Men, for å få den optimale responsen fra gjestene dine er det lurt å tenke over hvor de har «kryddergrensen». Treffer du med styrken, treffer du med retten. Du kan også gjøre denne til en Chili sin Carne ved å bruke en vegetabilsk «kjøttdeig» og erstatte oksekraften med grønnsaksbuljong. Denne retten inngår på vår BRAINFOOD – meny. Denne porsjonen holder til ca 100 serveringer.
Ingredienser
99 porsjon
7 kg storfekjøtt eller kjøttdeig
6 bx chilibeans
15 l oksekraft
5 kg Delikat Salsa 2,5 kg
50 g Red hot chiliflakes
2 flsk Srirachasauce
3 kg løk
2 kg rød paprika
20 g Kakao u0026amp; Chili – krydderblanding
2 kg Peperoni Piquillo
3 kg guacamole
Produkter i oppskriften
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Delikat Salsa 2,5 kg
EPDnr: 2 786 697
Delikat Salsa er en fersk og frisk salsa. Den inneholder rikelig med tomater… Les mer
Delikat Salsa er en fersk og frisk salsa. Den inneholder rikelig med tomater… Les mer