Chili con Carne

Enkelt
5 min.
Chili con Carne er sjelden, i og for seg aldri, feil. Men, for å få den optimale responsen fra gjestene dine er det lurt å tenke over hvor de har kryddergrensen. Treffer du med styrken, treffer du med retten. Du kan også gjøre denne til en Chili sin Carne ved å bruke en vegetabilsk kjøttdeig og erstatte oksekraften med grønnsaksbuljong. Denne retten inngår på vår BRAINFOOD - meny. Denne porsjonen holder til ca 100 serveringer.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Brun kjøttet i Flytende Melange sammen med løken og paprika.

  2. Tilsett de andre ingrediensene, bortsett fra guacamolen.

  3. Kok opp og la det småkoke i ca 1 time

  4. Smak til med krydderet

  5. Server med guacamole

    Fullkornsris/villris passer også godt til

Antall porsjoner:

  • 7 kg storfekjøtt eller kjøttdeig
  • Flytende Melange 4x2 l
  • 6 bx chilibeans
  • 15 l oksekraft
  • 5 kg Delikat Salsa 2,5 kg
  • 50 g Red hot chiliflakes
  • 2 flsk Srirachasauce
  • 3 kg løk
  • 2 kg rød paprika
  • 20 g Kakao & Chili - krydderblanding
  • 2 kg Peperoni Piquillo
  • 3 kg guacamole