Craqueles au chocolat fra Bakerlandslaget
Craqueles au chocolate, en fransk vri på en Brownie? Vel, nesten, men her er det også brukt epler som bidrar med saftighet og smak. Noe å tilby til en ettermiddagskaffe. Denne oppskriften har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget.
Ingredienser
Topping etter stek
Alternative pakninger melange
Produkter i oppskriften
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak… Les mer
Slik gjør du
Tips!
Smelt sjokoladen i vannbad Bland Melange, sukker og salt, pisk dette sammen Tilsett egg og hvetemel. Kna sammen til en fin deig Tilsett sjokoladen og eple som er kuttet i små biter Sett deigen på kjøl i 2 timer Rull til en fin pølse og sett på kjøl igjen til den er fast. Skjær i skiver og dypp i melis Sett skivene på brett og dryss over melis. Pynt med hakkede nøtter, for eksempel pistasje- eller hasselnøtter Stek på 155°C i kombidamper i 10 min. For ekstra spiss på smaken, pynt med tyttebær etter stek
2. Les mer om Baker- og konditorlandslaget Bli bedre kjent med mannen bak denne oppskriften, Remy Corbet