Hopp til hovedinnhold
Mills Proffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Kokkeknep (blogg)
  • Til Mills AS
Dansk rugbrød

Dansk rugbrød

Enkel
0
0

Ingredienser

1 porsjon

100 g sammalt grov hvete
500 g sammalt grov rug
750 g vann
10 g salt
20 g honning
300 g helkorn rug
150 g linfrø
50 g sesamfrø
100 g solsikkekjerner
100 g gresskarkjerner

Slik gjør du

1

Tips!

DAG 1 Bland vann, salt, honning, alle frø og rugkjerner, samt halvparten av rugmelet. La dette stå i min. 12 timer i romtemperatur. DAG 2 Bland resten av melet i deigen så du får en jevn og fin deig. Fordel deigen i 2 – 3 former og sett til heving 6 – 8 timer. Stekes på 150 – 170°C i 2 ½ time Du kan ta av 300g av deigen, legge i en tett boks og sette på kjøl til beste gang skal bake. Tilsettes i tillegg til grunndeigen og gir et saftigere brød

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.