Delikat Paprikasild med potetsalat på sprøstekt rugbrød

Enkelt
10 min.
Delikat Paprikasild blandet med Delikat Potetsalat. Lagt på sprøstekt rugbrød. Mye smak med kontraster i konsistensen. Her har vi lagt den opp på gastronormbrettet i litt tilfeldige størrelser, men du gjør selvsagt det som passer deg best. Godt er det uansett.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Begynn med å sile av laken av Delikat Paprikasild. Ta til siden litt paprika fra blandingen til pynt.

Bland den avsilte silda med Delikat Potetsalat Creme Fraiche. Et blandingsforhold på 50/50 fungerer bra.

Ta tynne skiver godt rugbrød (eller en annen type brød om du foretrekker det) og pannestek med litt Melange eller olje til brødet er sprøtt.

Alternativt kan du steke brødet på brett i ovnen. Pensle det da først med litt flytende Melange eller olje på forhånd.

Legg Paprikasild/potetsalatblandingen på rugbrødskivene, pynt med paprikaen du holdt av etter silingen og avslutt med å pynte med noen friske urter.