Eggesalat med varmrøykt pepperlaks
Enkel
I Luster i Sogn og Fjordane, akkurat der Jostedalsbreen er nær på å kalve ut i Hafslovatnet, finner du BesteBakken. Frokostene her er legendariske. Eggesalat med varmrøykt pepperlaks er en klassiker på frokostbordet. Utrolig godt, og veldig enkelt. Det passer like bra på brødskiva som i nistepakka. Sett frem nybakt brød, og oppfordre gjestene dine…
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Slik gjør du
1. Hakk de hardkokte eggene i biter
2. Bland inn Mills Ekte majones
3. Tilsett urtesalt og sitronsaft
4. Del laksen i biter og bland den inn i eggeblandingen PS- Lindis på BesteBakken bruker varmrøkt pepperlaks fra Coast Seafood eller Brødrene Remø, så da tar vi med det her. Denne oppskriften er uten mengdeangivelser, her er det bare å beregne etter antall porsjoner og smak