Eggesalat med varmrøykt pepperlaks
Enkel
I Luster i Sogn og Fjordane, akkurat der Jostedalsbreen er nær på å kalve ut i Hafslovatnet, finner du BesteBakken. Frokostene her er legendariske. Eggesalat med varmrøykt pepperlaks er en klassiker på frokostbordet. Utrolig godt, og veldig enkelt. Det passer like bra på brødskiva som i nistepakka. Sett frem nybakt brød, og oppfordre gjestene dine…
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Slik gjør du
1
Hakk de hardkokte eggene i biter
2
Bland inn Mills Ekte majones
3
Tilsett urtesalt og sitronsaft
4
Del laksen i biter og bland den inn i eggeblandingen PS- Lindis på BesteBakken bruker varmrøkt pepperlaks fra Coast Seafood eller Brødrene Remø, så da tar vi med det her. Denne oppskriften er uten mengdeangivelser, her er det bare å beregne etter antall porsjoner og smak