Enkel Hollandaise med Mills №1
Superluftig Hollandaise du kan servere til mange.
Ingredienser
Vann etter behov/ønsket konsistens
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Ha egg, sitronsaft fra en halv sitron, salt og cayennepepper (smak til) i et sylinderformet litermål.
2. Bruk stavmikser og blend egg og væske sammen . Tilsett smeltet varm (80°C) Mills №1 i en tynn stråle. Tilsett mer vann etter behov for å få en fin konsistens på sausen og sikre at den ikke sprekker.
3. Smak til med salt og cayennepepper.
4. Sausen kan serveres slik den er, men hvis du ønsker en mer luftig saus kan du helle den over på en kremblåse/Espuma flaske som du tilsetter gass. Dette gir en lett og elegant saus.
6. På flasken kan sausen oppbevares i vannbad som holder minst 62 °C, til du skal bruke den. Den holder seg fint i et par timer. Dette gjør det praktisk og enkelt for deg å servere en flott lett saus til mange.