
Falafel med klippfisk
Enkel
			
		Falafel med klippfisk. En liten norsk vri på falaflene. Anrett på fat eller tallerken og server gjerne falaflene med en god dressing eller dip og en grønn salat.
Ingredienser
1 porsjon
					
				
				100  g Ajvar
			
			(kjøpes ferdig på glass)
		
				75 g kokt klippfisk eller torsk
			
			
		
				50 g kikertmel
			
			
		
				4 liter Mills Frityrolje 10 liter
			
			
		Produkter i oppskriften
						Plantego' Hummus Naturell 1 x 2,5kg
						
				
							EPDnr 5 425 376 
Plantego’ Hummus Naturell er en serveringsklar, smaksrik og … Les mer
					Plantego’ Hummus Naturell er en serveringsklar, smaksrik og … Les mer
						Mills Frityrolje 10 liter
						
				
							EPDnr 2 793 826 Mills Frityrolje består kun av svensk rapsolje med en blanding av 80% High Oleic … Les mer
						
					Tips!
Ajvar er en paprikarelish som du kjøper ferdig på glass fra din storkjøkkengrossist eller på storcash

