Ingredienser

4 porsjon

100 g grønnkål
0.5 stk Hokkaido gresskar
2 fedd hvitløk
2 dl hvetekjerner
2 stk gulrøtter
0.5 stk spisskål (lilla eller grønn)
2 ss hakket mynte
2 ss hakket persille

Topping

100 g Fetaost
50 g granateplekjerner
0.5 dl ristede mandler
0.5 dl ristede pinjekjerner

Tahinidressing

6 ss Tahini
6 ss sitronsaft
2 ss spisskummen
2 fedd hvitløk
1 stk finhakket rødløk

Salt

Pepper

Produkter i oppskriften

PLantego Asiatisk Quinoa 1,5 kg pose
Plantego' Asiatisk Salat med Quinoa 1500g
EPDnr 5 565 627
Plantego’ Asiatisk quinoasalat er en frisk og spicy salat so…
Les mer
Mills soyaolje 5 liter kanne
Mills Soyaolje 5 l
EPD-nr 648 469 100% vegetabilsk olje til marinade, dressinger, steking, baking og fritering. Les mer