Focaccia bakt med Delikat Salsa
Enkel
2 t 30 min
Denne focacciaen blir ikke bare saftig og smakfull med Delikat salsa. Med skinke i blir den nesten et måltid seg selv. Super som følge til grillmaten og salatene. Oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm.
Ingredienser
1 porsjon
500 g Delikat Salsa 2,5 kg
350 g Skinke i småbiter
150 g Olivenolje
150 g Vann
2200 g Focaccia grunndeig
Produkter i oppskriften
Melange Formfett 12×400 ml
EPDnr 5209556
Melange formfett i en praktisk sprayflaske. Unngå fastbrenning i former og på plate… Les mer
Slik gjør du
1. Hakk Focaccia grunndeig, Delikat salsa, olivenolje og skinken lett sammen. Spray en 1/1 gastronormform med Melange formfett. Trykk deigen utover i formen. La deigen hvile i 60 minutter. Topping: Tørket oregano og havsalt. Trykk groper i deigen og la den etterheve i 30 minutter. Stek: 220 grader i 35 minutter.