
Focaccia bakt med Mills Salsa
Enkel
2 t 30 min
Denne focacciaen blir ikke bare saftig og smakfull med Mills Salsa. Med skinke i blir den nesten et måltid seg selv. Super som følge til grillmaten og salatene. Oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm.
Ingredienser
1 porsjon
2200 g Focaccia grunndeig
500 g Mills Salsa 2,5 kg
150 g Vann
150 g Olivenolje
350 g Skinke i småbiter
Produkter i oppskriften
Mills Salsa 2,5 kg
EPDnr: 6 325 831
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Slik gjør du
1. Bland Focaccia grunndeig, Mills Salsa blandet med vann, og skinken lett sammen
2. Smør en 1/1 gastronormform med olivenolje. Trykk deigen utover i formen. La deigen hvile i 60 minutter.
3. Topping: Tørket oregano og havsalt. Trykk groper i deigen og la den etterheve i 30 minutter. Stek: 220 grader i 35 minutter.
