
Focaccia bakt med Mills Salsa
Enkel
2 t 30 min
Denne focacciaen blir ikke bare saftig og smakfull med Mills Salsa. Med skinke i blir den nesten et måltid seg selv. Super som følge til grillmaten og salatene. Oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm.
Ingredienser
1 porsjon
500 g Mills Salsa 2,5 kg
350 g Skinke i småbiter
150 g Olivenolje
150 g Vann
2200 g Focaccia grunndeig
Produkter i oppskriften
Melange Formfett 12×400 ml
EPDnr 5209556
Melange formfett i en praktisk sprayflaske. Unngå fastbrenning i former og på plate… Les mer
Mills Salsa 2,5 kg
EPDnr: 6 325 831
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Slik gjør du
1. Hakk Focaccia grunndeig, Mills Salsa, olivenolje og skinken lett sammen. Spray en 1/1 gastronormform med Melange Formfett. Trykk deigen utover i formen. La deigen hvile i 60 minutter. Topping: Tørket oregano og havsalt. Trykk groper i deigen og la den etterheve i 30 minutter. Stek: 220 grader i 35 minutter.

