
Focaccia bakt med Plantego’ Quinoasalat
Enkel
2 t 30 min
Plantego’ Quinoasalat bidrar med både smak og saftighet i denne focacciaen. Serveres for seg, kanskje med en god dipp, som kuvertbrød til tapas, eller ved siden av supper og salater. Oppskriften er tilpasset 1/1 Gastronorm.
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Slik gjør du
1. Bland Focaccia grunndeig og Plantego’ Quinoasalat lett sammen.
2. Smør en 1/1 gastronormform med olivenolje. Trykk deigblandingen utover til den fyller formen og vend den i oljen. La hvile i 60 minutter.
3. Topping: Trykk groper i deigen og fordel pizzakrydder og havsalt utover deigen. Etterhev i 30 minutte.
4. Steking: 220 grader i 35 minutter
