Focaccia bakt med Plantego’ Quinoasalat
Enkel
2 t 30 min
Plantego’ Quinoasalat bidrar med både smak og saftighet i denne focacciaen. Serveres for seg, kanskje med en god dipp, som kuvertbrød f.eks til tapas, eller ved siden av supper og salater. Oppskriften er tilpasset 1/1 Gastronorm
Ingredienser
1 porsjon
2200 g Focaccia grunndeig (se egen oppskrift)
Produkter i oppskriften
Flora Premium 10 l Bag in box – Allergenfri
EPDnr 225 383
Flora Premium er nå helt allergenfri og dermed enkel å forholde seg til i matlaging… Les mer
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Slik gjør du
1. Bland 2200 gram Focaccia grunndeig og 750 gram Plantego’ Quinoasalat lett sammen. Smør en 1/1 gastronormform med 150g Flora Premium. Trykk deigblandingen utover til den fyller formen og vend den i oljen. Stikk ut til brytebrød med plastskrape, slik at oljen kommer ned i snittet. La hvile i 60 minutter. Topping: Pizzakrydder og havsalt. Trykk groper i deigen. Etterhev i 30 minutter Stek: 220 grader i 35 minutter