«Fra jord til bord»- en litt spesiell posteiservering
En enkel, men ganske annerledes og morsom måte å servere postei på. På bildet her ser du lagene i denne retten tydelig, men server den gjerne i en liten tett «potte» eller kaffekopp så gjestene får seg en liten overraskelse med på kjøpet. OBS, dette er en solid, liten rett, så ikke bruk for store porsjonsformer.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Mills Dansk remulade er den ekte smaken av Dansk matglede. So… Les mer
Slik gjør du
1. Skjær tynne skiver av grovt, helst litt mørkt brød. Smør dem med et godt lag Mills No1 og stek dem i stekeovn, til de er tørre og har fått god brunfarge. Avkjøl på rist og kjør det til fin «jord» i en matmølle.
2. I et glass eller tett «potte» (om du bruker en tett «blomsterpotte» eller kopp blir overraskelsen større når gjestene stikker gaffelen ned i jorda), legg et lag lett pisket Stryhns leverpostei, et fint lag dansk remulade og topp med brødjorden.
3. Stikk ned topper av forvellet asparges, vårløk eller andre grønnsaker, eventuelt spiselige blomster eller urter
Kommentarer