Squashboller

Enkelt
min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du

Press ut så mye væske som mulig av den revede squashen. Du får ut ca halvparten av væsken i squashen.

Bland alle de øvrige ingrediensene sammen.

La blandingen svelle i minst 30 min.

Form massen til en passende størrelse (ca på størrelse med en golball er sånn passe).  Velg den formen du vil. Her har vi valgt en litt avlang fasong, men helt runde går selvsagt også helt fint.

Rull squashbollene i pankoen.

Friter i godt med olje på ca 160 °C  til de er gyldne.

 

 

 

Antall porsjoner:

  • 750 g frisk squash, revet
  • 15 g salt
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts malt pepper
  • 150 g eggehvite
  • 70 g panko (tørket brødkrumme)
  • 100 g fetaost i smuler
  • 20 g fersk dill, hakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket (kan sløyfes)
  • 250 g panko (tørket brødkrumme)
  • 2 l Mills Frityrolje 10 l

Produkter i oppskriften

Mills Frityrolje 10 l

Mills Frityrolje 10 l