Grillspyd med oksefilet, sopp, rød delikatesseløk og Plantego Bønnesalat
I denne oppskriften har vi brukt oksefilet på grillspiddet, men bønnesalaten passer til det meste. Prøv også kylling, svinekjøtt eller fisk på spydet. Denne salaten passer til alt!
Ingredienser
Oksefilet
Sopp
Delikatesseløk
Salt og pepper
Timian
Små klasetomater
Produkter i oppskriften
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Slik gjør du
1. Bruk tre stykker oksefilet, kvarte sopp og halve skrelte delikatesseløk på grillspydet. Krydre med salt, nykvernet pepper og timian. Pensle med Vita hjertego’ Optimal olje. Grilles på grill, i grillpanne eller stekes i vanlig stekepanne til de er passe stekt.
2. Pannestek små klasetomater. Vita Hjertego’ Optimal olje varmes i en panne sammen med noen kvaster timian. Legg tomatene på timiankvastene (legg på lokk dersom det spruter). Tomatene er ferdige når skinnet sprekker opp. Ta pannen av varmen og krydre tomatene med salt og nykvernet pepper.
3. Plantego’ Bønnesalat, grillspyd og klasetomater anrettes på fat eller tallerken. Pyntes med frisk timian.