Grønnsaks- og byggrynsuppe
Enkel
20 min
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen basert på vår Plantego’ byggrynsalat vil uansett falle i smak hos de fleste. Denne oppskriften er til 20 porsjoner
Ingredienser
20 porsjon
1 kg sellerirot i terninger
500 g gulrot i terninger
500 g løk i terninger
3 l vann
salt
pepper
200 g purre i tynne skiver
Produkter i oppskriften
Plantego' Byggrynsalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Slik gjør du
1
Kok grønnsakene inkl byggrynsalaten i vann til de er møre, men gjerne litt al dente.
2
Smak til med salt og pepper.
3
Purre i skiver has i mot slutten av koketiden.
4
Tips!
Kan også tilsettes kjøtt som kylling, små kjøttboller eller lignende om du ikke ønsker en ren vegetarsuppe. Suppen kan fint holdes varm i vannbad.