Til førjulsserveringene har vi tatt frem en saftig gulrotformkake du enkelt kan by dine gjester på. Denne formkaken som er krydret med «julesmak» er kjapp å bake og lett å pynte f.eks med en ostekrem. Oppskriften er tilpasset 1/1 gastronorm og gir 40 fine kakestykker om du kutter dem kvadratisk. God bakst!

Ingredienser

1 porsjon

290 g egg
580 g brunt sukker
580 g hvetemel
10 g natron
8 g bakepulver
6 g salt
2 g ingefær
8 g kanel
2 g stjerneanis
2 g nellik
580 g gulrøtter, revet
175 g hasselnøtter, hakkede
175 g cashewnøtter, hakkede

Ostekrem

400 g kremost (f.eks nøytral Philadelphia)

Produkter i oppskriften

Mills No 1 -500g
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Formfett
Melange Formfett 12×400 ml
EPDnr 5209556 Melange formfett i en praktisk sprayflaske. Unngå fastbrenning i former og på plate… Les mer
Mills Rapsolje 10 liter kanne
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347 Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer