Havreflarn
Med havreflarn kan du lett by på noe søtt og sprøtt. God som den er, men kommer best til sin rett sammen med is og kremdesserter.
Ingredienser
4 porsjon
300 g Mills №1 Normalsaltet
125 g sukker
130 g brunt sukker
1 klype salt
20 g mandelmel
1 ts bakepulver (5g)
100 g havregryn, lettkokte
1 stk egg (50g)
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 170 grader varmluft.
2. Gjør klar 2 stk stekebrett med bakepapir.
3. Smelt Mills No 1 i en kjele, sett til side.
4. Bland sammen alle de tørre ingrediensene, rør inn egg og smeltet Mills No1.
5. Fordel ca 9 stk (1 stor ts) av røre på hvert brett, med litt god avstand mellom hver, de vil flyte en del utover mens de steker.
6. •Stek i ca 10 minutter eller til de er godt gylne.
Kommentarer