Hjemmelaget dansk remulade

Enkelt
min.
Hjemmelaget dansk remulade er det som må til når man skal by på autentiske danske smørbrød. Dette er en remulade basert på en blanding av sennepspickles og majones. Her får du oppskriften. Dansk remulade er et opplagt følge til stekt flyndre og roastbiff.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Rens grønnsaker, bruk gjerne det du har tilgjengelig når du rydder i grønnsakshyllen.

    Skjær grønnsakene i små biter.

    Hell eddik, sukker og salt i en kjele og kok opp til sukkeret er oppløst.

    Legg alle grønnsaker i laken og gi dem et oppkok. Rør inn sennep og krydder og la det koke et par minutter mens du rører i kjelen. Smak til med salt og pepper.

    Fyll pickelsene i helt rene glass (glassene bør skåldes i kokenende vann).

    Oppbevares på kjøl.

    Pickelsene blir bedre av å stå i et par dager før de tas i bruk.

    Pickles kan holde seg i 2-3 måneder på kjøl.

    Dette er grunnlaget for å lage dansk remulade;

    Kjør pickels med stavmikser og bland inn 50/50 Mills ekt majones. Smak til med salt og pepper. Ønsker du en ekstra smaksdimensjon tilsett sylteagurk og/eller kapers.

    Mills Ekte majones eller Mills Basemajones kan begge fint brukes her

    Holder seg å kjøl i et par dager.

    Denne danske remuladen hører hjemme på minst to klassiske smørbrød; et med roastbiff og et med panert rødspette.

Antall porsjoner:

  • Sennepspickles
  • 6,5 dl eddik
  • 450 g sukker
  • 2 ts salt
  • 20 g sennep (Colemans tørr sennep)
  • 10 g curry
  • 5 g gurkemeie
  • 8 g paprikapulver
  • 2 kg rensede grønnsaker som gulrot, blomkål, stangselleri, løk etc
  • pepper
  • salt
  • Mills Ekte Majones 5 kg
  • kapers
  • sylteagurk

Produkter i oppskriften

Mills Ekte Majones 5 kg