Jordbærpikenes vegetariske quinoasalat
Enkel
En vegetarsalat, som er sunn, lett og smaker utrolig godt. Den inneholder i tillegg til quinoa; avocado, egg, rødbetekrem, råstekte grønnsaker og rotfruktchips. Salaten passer godt inn med tanke på ett grønnere bilde og med fokus på gode smakssammensetninger.
Ingredienser
1 porsjon
25 g rødbetekrem
70 g salatmix (se sammensetning lenger ned)
20 g urtedressing (egen oppskrift)
1 stk hardkokt egg (8 min.)
60 g råstekte grønnsaker (brokkoli og blomkål)
40 g avocado (grovkuttet)
10 g solsikkekjerner
20 g rotfruktchips (kjøpes ferdig)
Sprø solsikkekjerner
250 g solsikkekjerner
0,5 l vann
17 g salt
5 ss olivenolje
Salatmix
20 g beter (ass. rå)
40 g salatblanding
10 g råstekte grønnsaker (blomkål/brokkoli -stilker)
Urteolje (base for urtedressing)
1 l solsikkeolje
1 pose spinat (flowpack)
1 bunt flatpersille (eventuelt generelle urterester)
30 g kinesisk hvitløk
2 ts salt
Urtedressing
1 l Yokos naturell
16 g kinesisk hvitløk (finkuttet)
3 ss sitronsaft (fra fersk sitron)
1 ts salt
1 ts svart pepper – grovmalt
Produkter i oppskriften
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer