
Jordskokk og flatløk allergenfri vegetarrett
En deilig vegetar rett som fint kan serveres som egen rett, men som også passer fint som tilbehør til kjøtt.Lages den som oppskriften her, kan denne retten serveres til alle siden den da er helt allergenfri.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Flytende Melange uten melk er beregnet for de som har intole… Les mer
Slik gjør du
1. Vask jordskokken godt før bruk. Behold skallet på.
2. Fordel grønnsakene i en vid kasserolle, slå på vann så det dekker. Tilsett Flytende Melange uten melk sammen med friske urter
3. Kok det opp og kok forholdsvis kraftig til grønnsakene er godt møre
4. Slå av kokekraften og stek grønnsakene i en klatt Flytende Melange uten melk og soya i pannen. Smak til med salt og pepper.
5. Fersk gjær stekes i ovn på 170°C til den er gyllen og tørr. Det tar ca 15-20 minutter. Knuses i en morter eller hakk det opp hvis det er mye
6. Krydre tilslutt ved å strø stekt gjær over før servering
7. Serveres gjerne med en god dressing eller dip ved siden av