Julenissens lunsjKombinasjonen av Stryhn’s postei, stekt champignon og sprøstekt bacon blir tradisjonelt kalt «dyrlegens nattmat». Med Mills Rødbetsalat ved siden avkan du servere den til føjuls-sultne gjester.Eller nissen om han skulle dukke opp.

Ingredienser

1 porsjon

25 g stekt sopp
2 skiver bacon
1 stk salatblad

Pynt etter ønske

tomat
paprika
urter
syltet rødløk

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et…
Les mer
Stryhn grov leverpostei 500g
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005

Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside…
Les mer
Mills Rødbetsalat Pakningsbilde
Mills Rødbetesalat 8 x 200 g
EPDnr. 6 323 109
Mills Rødbetsalat er laget med saftige og sprø rødbeter fra …
Les mer