
Salat med rosenkål- og hjertesalat
Denne salaten er et friskt og fargerikt innslag enten det er i salatbaren eller på en julebuffet. Her har vi brukt bacon i oppskriften, men det kan selvsagt droppes eller serveres separat om du ønsker et godt vegetaralternativ.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Slik gjør du
1. Stek bacon i ovnen til det er sprøtt. Legg det på fettsugende papir og la det renne av.
2. Skrell og del rosenkålen i 2. Kok dem i lettsaltet vann, men pass på at de beholder god tyggemotstand. Skrell klementinene og kutt ut filetene. Rens og skyll hjertesalat i hele blader. Del dadler i mindre biter.
3. Rist pinjekjerner i stekepannen med litt salt og olje
4. Legg byggrynssalaten i bunnen på tallerkenen eller fatet og dander de andre ingrediensene oppå. Dryss over pinjekjerner og brønnkarse eller andre urter du har.