Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

Kål- og kyllingsalat med sitron

Enkel
0
0

Ingredienser

12 porsjon

1.2 kg Mills Coleslaw 2,5 kg
12 stk kylling lårfileter
9 ts paprikapulver
3 ts cayennepepper
3 ts spisskummen
3 stk spisskål
6 ss Olivero 2 kg boks
3 stk sitron – saften og revet skall
3 dl ristede cashewnøtter
olivenolje
flaksalt
urter

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg
Olivero 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et…
Les mer
Mills Coleslaw pakningsbilde
Mills Coleslaw 2,5 kg
EPDnr: 6 324 495
Mills Coleslaw er basert på en frisk blanding av majones og …
Les mer

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 200°C. Del spisskålen i to på langs. Fordel Olivero på hver halvdel og strø over salt. Bak spisskål og i ovnen i 30-40 minutter avhengig av størrelse, til den får god farge og er gjennombakt. Avkjøles. Skjær av roten på spisskålen og skjær den i biter. Rør sammen alle krydderne inklusiv saltet og gni inn kyllinglårfiletene. Stek kyllingen kjapt i en panne med Olivero til den er gjennomstekt. Bland Mills Coleslaw med den stekte kyllingen, den bakte spisskålen, sitronsaften/skallet og de ristede cashewnøttene. Anrett på fat eller tallerken, ringle over litt olivenolje, strø over litt flaksalt og pynt med litt grønne urter.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.