
Kjøttboller og pasta – Mills Salsa style
Enkel
15 min
Vi er stolte av vår Mills Salsa. Kombinasjonen friske råvarer og det faktum at den er et kjøleprodukt og ikke hermetisert, gir den en frisk smak med litt «sting». Husk også at den er allergenfri! Her har vi brukt den som en enkel smaksetter til noe så enkelt som kjøttboller og pasta.
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Mills Salsa 2,5 kg
EPDnr: 6 325 831
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t… Les mer
Slik gjør du
1. Kok ønsket pasta etter anvisning. Sil av. Bland litt Mills Salsa med pastaen, bare så vidt at det dekker pastaen. Stekte kjøttboller blandes med en real dose Delikat salsa. Anrett først med pasta, deretter kjøttbollene. Garner med tørkede tomater, vårløkringer og parmesanflak
2. Om du legger opp i en hel gastronormform eller på porsjonstallerkner er selvsagt helt opp til deg. På bildet her har vi brukt porsjonstallerkner som passer på gastronorm.
