Linsesalat med bønner og fetaost
Enkel
Ingredienser
10 porsjon
2 stk rødløk, finhakket
2 stk granateple (kjernene)
1 bunt bladpersille, hakket
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss hvitvinseddik
6 ss olivenolje
Nykvernet pepper
0.5 ts malt korianderpulver
400 g fetaost, smuldret
Topping
små tomater
ristede pinjekjerner
Produkter i oppskriften
Plantego' Meksikansk Linse- og bønnesalat 1500g
EPDnr. 5 565 809
Plantego’ Meksikansk linse- og bønnesalat er en smakfull sa… Les mer
Plantego’ Meksikansk linse- og bønnesalat er en smakfull sa… Les mer
Slik gjør du
1. Bland alle ingrediensene til salaten, unntatt fetaosten i en bolle.
2. Spar noen granateplekjerner og litt hakket bladpersille til pynt.
3. Smuldre fetaosten i blandingen.
4. Anrett salaten på fat eller tallerken og pynt på toppen med resten av persillen og granateplekjernene, delte småtomater og noen ristede pinjekjerner. Voila!