Linsesalat med bønner og fetaost

Enkelt
min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til salaten, unntatt fetaosten i en bolle. Spar noen granateplekjerner og litt hakket bladpersille til pynt

    Deretter  smuldrer du fetaosten   i blandingen.

    Anrett salaten på fat eller tallerken og pynt på toppen med resten av persillen og granateplekjernene, delte småtomater og noen ristede pinjekjerner.

    Voila!

     

     

Antall porsjoner:

  • 1.5 kg Plantego' Meksikansk Linse- og bønnesalat 1500g
  • 2 stk rødløk, finhakket
  • 2 stk granateple (kjernene)
  • 1 bunt bladpersille, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 6 ss olivenolje
  • nykvernet pepper
  • 0.5 ts malt korianderpulver
  • 400 g fetaost, smuldret
  • Topping
  • små tomater
  • ristede pinjekjerner