
Meksikansk salat med stekt laks og fetaost
Ingredienser
Til steking
Topping
Produkter i oppskriften
Plantego’ Meksikansk Linse- og Bønnesalat er en smakfull sa… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Slik gjør du
1. Rist alle de tørre krydderne i Melange
2. Tilsett hakket løk og hvitløk og ha deretter i Plantego´ Meksikansk Linse- og Bønnesalat
3. Stek dette på middels varme i 5-6 min
4. Ha den stekte løk- og salatblandingen i samme skålen og bland alt godt sammen med granateplekjernene
5. Del sherrytomatene i 4 og ha dem i en skål sammen med hakket persille og smuldret fetaost
6. Stek laksefileten raskt i Melange og pass på at laksen beholder saftigheten
7. Anrett salatblandingen på tallerken eller fat, og legg på biter av den stekte laksen
8. Pynt med litt ekstra tomater og persille
9. Tips 1:
Skal du servere denne retten på buffet kan det være en fordel å blande laksen i salaten ellers kan det av erfaring gå veldig mye fisk
Tips 2:
Her har vi brukt laks, men her kan du bruke nesten hvilkensomhelst annen fisk. Bruk det som er enklest for deg.