Meksikansk salat med stekt laks og feta
Ingredienser
Til steking
Topping
Produkter i oppskriften
Plantego’ Meksikansk linse- og bønnesalat er en smakfull sa… Les mer
Slik gjør du
Rist alle de tørre krydderne i Melange.
Tilsett snittet løk og hvitløk. Deretter Plantego´ Meksikansk salat. Stek dette på middels varme i 5-6 min.
Del sherrytomatene i 4 og ha dem i en skål sammen med hakket persille og smuldret Fetaost.
Ha den stekte løk og salatblandingen i samme skålen og bland alt godt sammen.
Stek laksefileten** raskt i Melange. Pass på at laksen beholder saftigheten.
Anrett salatblandingen på tallerken eller fat, og legg på biter av den stekte laksen*.
Pynt med litt ekstra tomater og persille.
Tips!
*Skal du servere denne retten på buffet kan det være en fordel å blande laksen i salaten ellers kan det av erfaring gå mye fisk
Tips!
**Her har vi brukt laks, men her kan du bruke nesten hvilkensomhelst annen fisk. Bruk det som er enklest for deg.