Lun krydret kikertsalat med fisk

Enkelt
5 min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Rist alle de tørre krydderne i Melang.

Tilsett snittet løk og hvitløk. Deretter Plantego´ Meksikansk salat.

Stek dette på middels varme i 5-6 min.

Del sherrytomatene i 4 og ha dem i en skål sammen med hakket persille og smuldret Fetaost.

Ha den stekte løk og salatblandingen i samme skålen og bland alt godt sammen.

Stek laksefileten** raskt i Melange. Pass på at laksen beholder saftigheten.

Anrett salatblandingen på tallerken eller fat, og legg på biter av den stekte laksen*.

Pynt med litt ekstra tomater og persille.

*Skal du serevere denne retten på buffet kan det være en fordel å blande laksen i salaten ellers kan det av erfaring gå mye fisk

**Her har vi brukt laks, men her kan du bruke nesten hvilkensomhelst annen fisk. Bruk det som er enklest for deg.

Antall porsjoner: