Miriam Østvik Jenssen er tidligere kokk på Bagatelle i Oslo, har reist landet rundt med tv-programmet Hellstrøm rydder opp og kan skilte med fem år på Det Norske Kokkelandslaget. Her deler hun en av sine favorittoppskrifter: sild i potetlefse med deilig tilbehør. Disse potetlefsene er gode som lunsjrett, som en liten forrett eller som en del av en fingermatbuffet.

Ingredienser

10 porsjon

500 g gode poteter, for eksempel mandelpotet
5 skiver rugbrød, smuldret opp
200 g rømme
1 liten bunt dill, grovhakket
1 liten bunt gressløk, grovhakket
1 ss pepperrot, revet

Salt og pepper

1 liten rødløk i ringer
10 stk potetlefser (flatbrød og rugbrød kan også brukes)

Produkter i oppskriften

Delikat Sursild 1300g
Delikat Sursild 2 x 1300 g
EPDnr 5 542 410 I vår klassiske Delikat sursild er det en selvfølge at vi har fersk nyskåret løk…. Les mer
soyaolje 10 l
Mills Soyaolje 10 l
EPDnr 681 528 Mills Soyaolje er en 100% vegetabilsk olje til marinade, dressinger, steking, bakin… Les mer