Marokkansk grønnsaksgryte med Plantego’

Enkelt
min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Hakk løk og hvitløk og stek det i litt olje i en gryte.

Skrell søtpoteten og auberginen i terninger og tilsett i gryten sammen med paprika og kanel.

La alt steke i ca.5 min. Tilsett tomatpure, hakket tomat og grønnsakskraft.

La det småkoke i ca. 20 min under lokk til søtpoteten er mør.

Skjær fiken i grove biter og tilsett dem i gryten sammen med Plantego’ Asiatisk salat. La det småkoke i ca. 10 min.

Smak til med salt og pepper.

Anrett på tallerken eller fat og pynt med nøtter, koriander, mynte og granateple.

Server yoghurt naturell ved siden av.

 

 

Antall porsjoner:

  • 400 g Plantego' Asiatisk Salat med Quinoa 1500g
  • 400 g Hakkede tomater
  • 200 g søtpotet
  • 100 g kikerter
  • 100 g tomatpure
  • 1 stk aubergine
  • 2 stk løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 ts malt paprika
  • 1 ts malt kanel
  • 0.5 dl tørket fiken
  • 0.5 l grønnsakskraft
  • Topping
  • 50 g nøtter
  • 2 ss koriander
  • 2 ss mynte
  • 2 ss granateplekjerner
  • 4 ss yoghurt naturell