Martin Trana Flak’s Pannestekte kveite fra Trøndelagskysten
Middels
5 min
Martin byr på en skikkelig fiskerett. Pannestekt kveite toppet med kalix løyrom og sprø potet. Servert med grønnkål, bete og sellerikrem samt en luftig potetsaus tilsmakt aioli og gressløk.
Ingredienser
1 porsjon
160 g
25 g løyrom
150 g melede poteter
50 g grønnkål
50 g gulbete
250 g sellerirot
300 g fløte
120 g smør
hvitløk
salt
pepper
sitron
gressløkolje
Produkter i oppskriften
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Mills Ekte Majones 5×900 g
EPDnr 754 911
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører… Les mer
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører… Les mer
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347
Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer