
Mezewrap med hummus og bulgur
Mezewrap med hummus og bulgur er også inkludert i vår BRAINFOOD - meny
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Glaser vegetarbollene med BBQ Glaze Pinapple Jalapeño.
-
Finsnitt rødkål, gjerne med mandolin. Legg i isvann så den blir skikkelig sprø.
-
Finkutt persille og riv skallet av sitron.
-
Bland sitronskall og persille med Bulgursalaten.
-
Spre Tortillaene utover en benk og smør Bulgursalaten utover. La det være igjen tortilla uten salat ca 2-3 cm inn nede og på sidene.
-
Legg på paprikahummus, rødkål og glaserte mezevegetarboller.
-
Rull sammen til en wrap og pakk i wrapspapir.
-
Del gjerne wrappen skrått på midten for en appetittvekkende presentasjon.
Antall porsjoner:
- 500 g vegetarboller etter ønske
- 1000 g Plantego' Bulgursalat 3x1,5 kg
- 250 g Plantego’ hummus paprika
- 250 g rødkål
- 7 g bladpersille
- 1 stk sitron
- 100 g BBQ Glaze Pineapple Jalapeno
- 10 stk Santa Maria tortilla 12"