Mezewrap med hummus og bulgur
Enkel
Mezewrap med hummus og bulgur er også inkludert i vår BRAINFOOD – meny
Ingredienser
10 porsjon
500 g vegetarboller etter ønske
250 g Plantego’ hummus paprika
250 g rødkål
7 g bladpersille
1 stk sitron
100 g BBQ Glaze Pineapple Jalapeno
10 stk Santa Maria tortilla 12u0022
Produkter i oppskriften
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Slik gjør du
1
Glaser vegetarbollene med BBQ Glaze Pinapple Jalapeño.
2
Finsnitt rødkål, gjerne med mandolin. Legg i isvann så den blir skikkelig sprø.
3
Finkutt persille og riv skallet av sitron.
4
Bland sitronskall og persille med Bulgursalaten.
5
Spre Tortillaene utover en benk og smør Bulgursalaten utover. La det være igjen tortilla uten salat ca 2-3 cm inn nede og på sidene.
6
Legg på paprikahummus, rødkål og glaserte mezevegetarboller.
7
Rull sammen til en wrap og pakk i wrapspapir.
8
Del gjerne wrappen skrått på midten for en appetittvekkende presentasjon.