Mezewrap med hummus og bulgur
Enkel
Mezewrap med hummus og bulgur er også inkludert i vår BRAINFOOD – meny
Ingredienser
10 porsjon
500 g vegetarboller etter ønske
250 g Plantego’ hummus paprika
250 g rødkål
7 g bladpersille
1 stk sitron
100 g BBQ Glaze Pineapple Jalapeno
10 stk Santa Maria tortilla 12u0022
Produkter i oppskriften
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Slik gjør du
1. Glaser vegetarbollene med BBQ Glaze Pinapple Jalapeño.
2. Finsnitt rødkål, gjerne med mandolin. Legg i isvann så den blir skikkelig sprø.
3. Finkutt persille og riv skallet av sitron.
4. Bland sitronskall og persille med Bulgursalaten.
5. Spre Tortillaene utover en benk og smør Bulgursalaten utover. La det være igjen tortilla uten salat ca 2-3 cm inn nede og på sidene.
6. Legg på paprikahummus, rødkål og glaserte mezevegetarboller.
7. Rull sammen til en wrap og pakk i wrapspapir.
8. Del gjerne wrappen skrått på midten for en appetittvekkende presentasjon.