Muffins fra Bakerlandslaget
Muffins slår aldri feil. Enkle å bake, enkle å sette særpreg på, enkle å tilby og ikke minst, enkle å glede med. Oppskriften på disse har vi fått fra Remy Corbet på Bakerlandslaget
Ingredienser
Muffins
Frosting
Alternative pakninger melange
Produkter i oppskriften
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Melange fungerer svært godt til alle former for steking og bak… Les mer
Slik gjør du
1. Muffins Melange og sukker røres hvitt Tilsett egg og rør inn Tilsett lettrømme og rør inn Tilsett melk og rør inn Bland mel, bakepulver, kakao, og vaniljesukker og rør inn. Rør til massen er jevn og ikke mer, ellers blir kakene lett kompakte. Stek på 165 grader i 18 min. Frosting Pisk sammen Melange, melis og vaniljesukker Tilsett melken forsiktig slik at den ikke spruter Pisk til luftig og fin krem Pynt med det du har, f.eks hakkede nøtter, sjokoladespon, bær.
2. Les mer om Baker- og konditorlandslaget Bli bedre kjent med mannen bak denne oppskriften, Remy Corbet