Mills №1 – Brunet og pisket
Mills №1 er består av klaret smør, rapsolje og kjernemelk. Den egner seg meget godt til å piskes opp. Pisket Mills №1 tilsatt litt skummet melk blir lett og luftig og den beholder en fin konsistens når den oppbevares kjølig. Det betyr at du kan lage en stor porsjon når du har tid til det…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Mills №1 og skummet melk blandes og kokes opp i kasserolle med høye kanter. OBS: Ikke fyll kasserollen mer enn halvfull da det kan skumme over.
2. La koke på middels høy varme og rør hyppig, særlig mot slutten når bunnfallet brunes.
3. Slå over fra kjelen i en bakk når bunnfallet er blitt helt brunt og la blandingen avkjøles helt på kjøl.
4. Pisk den kalde og brunede blandingen til en luftig masse i en kjøkkenmaskin.
5. Anrett i små eller store skåler som tilbehør til brød, bruk som garnityr på stekt fisk eller kjøtt, eller spre den ut som utgangspunkt på et butterboard.
Tips!
NOEN GODE GARNERINGSTIPS: Flaksalt, urter og sitronskall både ser fint ut og smaker godt.