Mills №1 – pisket opp med hvitløk
Mills №1 normalsaltet er vår nye margarin som kombinerer smør, rapsolje og kjernemelk. Den egner seg meget godt til å piskes opp. Pisket Mills №1 blir lett og luftig og den beholder en fin konsistens når den oppbevares kjølig. Det betyr at du kan lage en stor porsjon når du har tid til det og…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Kok opp ½ kg Mills №1 med 8 grovhakkede hvitløksfedd i en kjele*. (OBS; de to andre feddene i oppskriften bruker du senere) *Ved å koke opp hvitløken sammen med Mills №1 , får du frem en litt mindre rå og litt mer rund søtlig smak av hvitløken.
2. Avkjøl blandingen litt og kjør den sammen med en stavmikser.
3. Avkjøl deretter blandingen fullstendig.
4. Bland i resten av margarinen og pisk til en luftig masse. Smak til med litt salt hvis du synes det er nødvendig.
5. Fyll i sprøytepose og sprøyt opp i porsjonsskåler. For servering på buffeten kan du sprøyte opp i en større skål.
Tips!
GARNITYRTIPS; hvitløksfedd deles i skiver og friteres i litt Mills Soyaolje i en panne til de blir gylne. Bruk disse til å pynt på toppen av serveringsskålen. På toppen kan du også pynte med litt kullsalt.
Tips!
Bruk en scoop til å lage «porsjonsegg».