Oppned Brownie
Enkel
1 t
Denne oppskriften på Oppned Brownie er beregnet til 1/1 gastronorm
Ingredienser
1 porsjon
Nøttefyll
Kaken
400 g egg (tilsvarer 8 stk)
900 g sukker
600 g Mills №1 Normalsaltet
400 g mørk sjokolade
300 g hvetemel
10 g vaniljesukker
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Slik gjør du
1. Rist nøttene med Mills No1 Normalsaltet og sukker i en panne
2. Fordel nøtte- og sukkerblandingen i en Gastronormform med bakepapir.
3. Pisk egg og sukker til eggedosis med piskeris.
4. Smelt Mills No 1 og mørk sjokolade ved lav varme og tilsett det i eggedosisen. OBS: Pass på at det ikke er over 40°C når den tilsettes i eggedosisen.
5. Rør inn siktet hvetemel og vaniljesukker for hånd.
6. Fordel massen i gastronormformen over nøtteblandingen.
7. Stekes på 170°C i 40 minutter.
8. Snu formen og server kaken med bunnen opp og nøttene kommer på toppen.
Tips!
Du kan fint variere med andre nøtter og mandler på denne kaken