Peanutfudge
Peanutfudge gjør hverdagen litt søtere for dine gjester. Marthe Kilen har gjort søtsaker til et levebrød. Når hun ikke driver bedriften sin Fru neliK, konkurrerer hun på Baker- og konditorlandslaget. Denne peanuttfudgen er den perfekte avslutningen på en fin lunsj. Hvis du pakker den inn like lekkert som Marthe, kan den definitivt bidra til mersalg…
Ingredienser
Steg 1
Steg 2
Produkter i oppskriften
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Mills Peanutbutter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtte… Les mer
Slik gjør du
1. Bland alt i en kasserolle og kok opp til 116 grader.
2. Ha melkesjokoladen i en stor bolle og hell den varme massen over. Rør godt med en visp.
3. Tilsett Mills Peanut Butter og hell i en form med bakepapir. Denne oppskriften passer til 1 form på 24 x 45 cm. Strø maldonsalt over.
4. Avkjøles i romtemperatur og deles slik som ønskes. En fin størrelse er å dele opp i antall 8 x 16. (basert på formen over), Det gir 128 kvadrater på 3 x 3 cm