Peanutfudge

Enkelt
5 min.
Peanutfudge gjør hverdagen litt søtere for dine gjester.
Marthe Kilen har gjort søtsaker til et levebrød. Når hun ikke driver bedriften sin Fru neliK, konkurrerer hun på Baker- og konditorlandslaget. Denne peanuttfudgen er den perfekte avslutningen på en fin lunsj. Hvis du pakker den inn like lekkert som Marthe, kan den definitivt bidra til mersalg i kantinen.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland alt i en kasserolle og kok opp til 116 grader.

  2. Ha melkesjokoladen i en stor bolle og hell den varme massen over. Rør godt med en visp.

  3. Tilsett Mills Peanut Butter og hell i en form med bakepapir. Denne oppskriften passer til 1 form på 24 x 45 cm.
    Strø maldonsalt over.

  4. Avkjøles i romtemperatur og deles slik som ønskes.

    En fin størrelse er å dele opp i antall 8 x 16. (basert på formen over), Det gir 128 kvadrater på 3 x 3 cm

Antall porsjoner: