Plantego’ Bulgursalat med Sataykylling
Enkel
Grillede kyllingspyd servert med vår gode Plantego’ Bulgursalat og en god sataysaus basert på Mills Peanutbutter
Ingredienser
rapsolje
Kylling – bryst eller overlår
3 stk sitrongress
2 stk sjalottløk
3 fedd hvitløk
1 – 2 stk røde Thai Chili, uten frø i skiver
1/2 ss gurkemeie
2 ss korianderfrø
1 ss cummin
3 ss mørk soyasaus
4 ss fishsauce
4 – 6 ss brunt sukker
2 ss rapsolje
Koriander
Produkter i oppskriften
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Mills Peanutbutter 12 x 350 g
EPDnr: 4 158 895
Mills Peanutbutter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtte… Les mer
Mills Peanutbutter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtte… Les mer
Slik gjør du
1. Bland marinaden; Finhakk løken, sitrongress og chili. Bland alle ingrediensene i marinaden i en foodprosessor. Marinaden skal være søt, sterk og salt. Skjær kyllingen i lange strimler, tre på sataypinner og mariner i minimum en time. Grill spiddene i panne eller på kullgrill til kyllingen er gjennomstekt. Anrett Plantego’ Bulgursalat på gastronormbrett, deretter satayspiddene. Sataysaus kan legges rett på brettet eller serveres som tilbehør. Pynt med frisk koriander
2. Her finner du oppskriften på en sataysaus med Mills Peanutbutter