Plantego’ Bulgursalat med Sataykylling
Enkel
Grillede kyllingspyd servert med vår gode Plantego’ Bulgursalat og en god sataysaus basert på Mills Peanutbutter
Ingredienser
rapsolje
Kylling – bryst eller overlår
3 stk sitrongress
2 stk sjalottløk
3 fedd hvitløk
1 – 2 stk røde Thai Chili, uten frø i skiver
1/2 ss gurkemeie
2 ss korianderfrø
1 ss cummin
3 ss mørk soyasaus
4 ss fishsauce
4 – 6 ss brunt sukker
2 ss rapsolje
Koriander
Produkter i oppskriften
Plantego' Bulgursalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 684
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Plantego’ Bulgursalat er utviklet med ett mål for øye; neml… Les mer
Mills Peanutbutter 12 x 350 g
EPDnr: 4 158 895
Mills Peanutbutter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtte… Les mer
Mills Peanutbutter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtte… Les mer
Slik gjør du
1
Bland marinaden; Finhakk løken, sitrongress og chili. Bland alle ingrediensene i marinaden i en foodprosessor. Marinaden skal være søt, sterk og salt. Skjær kyllingen i lange strimler, tre på sataypinner og mariner i minimum en time. Grill spiddene i panne eller på kullgrill til kyllingen er gjennomstekt. Anrett Plantego’ Bulgursalat på gastronormbrett, deretter satayspiddene. Sataysaus kan legges rett på brettet eller serveres som tilbehør. Pynt med frisk koriander
2
Her finner du oppskriften på en sataysaus med Mills Peanutbutter