Plantego’ Hummus med sopp og ovnsstekte tomater
Enkel
Ingredienser
4 porsjon
1 beger røde cherry tomater
2 fedd hvitløk
1/4 ts havsalt
2 stilker frisk oregano
1 stk løk
200 g kantareller eller annen sopp
200 g fersk spinat
Til steking
Produkter i oppskriften
Plantego' Hummus Naturell 2,5kg
EPDnr 5 425 376
Plantego’ Hummus er en serveringsklar, smaksrik og fyldig hu… Les mer
Plantego’ Hummus er en serveringsklar, smaksrik og fyldig hu… Les mer
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347
Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 150°C
2. Drypp litt olje i en ildfast form. Legg tomater og hvitløksfedd i formen.
3. Dryss over flaksalt og legg på noen kvister oregano.
4. Stek tomatene i ovnen på 150°C i ca 40 minutter.
5. Varm litt rapsolje og flytende Melange i en stekepanne. Stek løk og soppen. Smak til med salt og pepper og legg løk/soppen over på et fat.
6. Ha litt mer Melange stekepannen og tilsett spinatbladene. Snu på spinaten med stekespade til bladene har falt sammen. Smak til med salt og pepper.
7. Fordel hummus utover en tallerken. Legg på spinat, sopp og de ovnsstekte tomatene. Drypp over litt olivenolje.
8. Server gjerne med godt brød og Olivero til.