Plantego’ Hummus med sopp og ovnsstekte tomater

Enkelt
min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 150°C

Drypp litt olje i en ildfast form.

Legg tomater og hvitløksfedd i formen.

Dryss over flaksalt og legg på noen kvister oregano.

Stek tomatene i ovnen på 150°C i ca 40 minutter.

Varm litt rapsolje og flytende Melange i en stekepanne.

Stek løk og soppen.

Smak til med salt og pepper og legg løk/soppen over på et fat.

Ha litt mer Melange stekepannen og tilsett spinatbladene.

Snu på spinaten med stekespade til bladene har falt sammen.

Smak til med salt og pepper.

Fordel hummus utover en tallerken.

Legg på spinat,  sopp og de ovnsstekte tomatene.

Drypp over litt olivenolje.

Server gjerne med godt brød og Olivero til.

Antall porsjoner: