Plantego’ Hummus med sopp og ovnsstekte tomater
Enkel
Ingredienser
4 porsjon
1 beger røde cherry tomater
2 fedd hvitløk
1/4 ts havsalt
2 stilker frisk oregano
1 stk løk
200 g kantareller eller annen sopp
200 g fersk spinat
Til steking
Produkter i oppskriften
Plantego' Hummus Naturell 2,5kg
EPDnr 5 425 376
Plantego’ Hummus er en serveringsklar, smaksrik og fyldig hu… Les mer
Plantego’ Hummus er en serveringsklar, smaksrik og fyldig hu… Les mer
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347
Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer
Slik gjør du
1
Forvarm ovnen til 150°C
2
Drypp litt olje i en ildfast form. Legg tomater og hvitløksfedd i formen.
3
Dryss over flaksalt og legg på noen kvister oregano.
4
Stek tomatene i ovnen på 150°C i ca 40 minutter.
5
Varm litt rapsolje og flytende Melange i en stekepanne. Stek løk og soppen. Smak til med salt og pepper og legg løk/soppen over på et fat.
6
Ha litt mer Melange stekepannen og tilsett spinatbladene. Snu på spinaten med stekespade til bladene har falt sammen. Smak til med salt og pepper.
7
Fordel hummus utover en tallerken. Legg på spinat, sopp og de ovnsstekte tomatene. Drypp over litt olivenolje.
8
Server gjerne med godt brød og Olivero til.