Hopp til hovedinnhold
Mills Proffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Kokkeknep (blogg)
  • Til Mills AS

Plantego’ Hummus med sopp og ovnsstekte tomater

Enkel
0
0

Ingredienser

4 porsjon

200 g Plantego’ Hummus Naturell 2,5kg
1 beger røde cherry tomater
2 fedd hvitløk
1/4 ts havsalt
2 stilker frisk oregano
1 stk løk
200 g kantareller eller annen sopp
200 g fersk spinat

Til steking

Mills Rapsolje 10 l

Flaksalt

Pepper

Olivenolje

Produkter i oppskriften

Plantego hummus naturell 2,5 kg pack shot
Plantego' Hummus Naturell 2,5kg
EPDnr 5 425 376 Plantego’ Hummus er en serveringsklar. smaksrik og fyldig hummusbase som passer s… Les mer
Mills rapsolje 10 l
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347 Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer

Slik gjør du

1

Forvarm ovnen til 150°C Drypp litt olje i en ildfast form. Legg tomater og hvitløksfedd i formen. Dryss over flaksalt og legg på noen kvister oregano. Stek tomatene i ovnen på 150°C i ca 40 minutter. Varm litt rapsolje og flytende Melange i en stekepanne. Stek løk og soppen. Smak til med salt og pepper og legg løk/soppen over på et fat. Ha litt mer Melange stekepannen og tilsett spinatbladene. Snu på spinaten med stekespade til bladene har falt sammen. Smak til med salt og pepper. Fordel hummus utover en tallerken. Legg på spinat, sopp og de ovnsstekte tomatene. Drypp over litt olivenolje. Server gjerne med godt brød og Olivero til.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.