Plantego’ Asiatisk Quinoasalat med kamskjell og aioli
Middels
20 min
En enkel og imponerende rett på 1-2-3!
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Plantego' Asiatisk Salat med Quinoa 1500g
EPDnr 5 565 627
Plantego’ Asiatisk quinoasalat er en frisk og spicy salat so… Les mer
Plantego’ Asiatisk quinoasalat er en frisk og spicy salat so… Les mer
Flytende Melange med smør 4 x 2 ltr
EPDnr 4 670 592
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode s… Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode s… Les mer
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Slik gjør du
1. Kamskjell renses og krydres med salt og pepper.
2. Mills White Aioli Sandwichmajones tynnes med litt melk.
3. Stek kamskjellet hurtig i Flytende melange med smør, bruk litt over middels varm panne. Pass på at kamskjellet ikke stekes for lenge, da blir det seigt.
4. Legg opp Plantego Asiatisk Quinoasalat, kamskjell og aioli.
5. Pynt med for eksempel granateple, dill og sitron.