Plantego’ Asiatisk Quinoasalat med kamskjell og aioli
Middels
20 min
En enkel og imponerende rett på 1-2-3!
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Plantego' Asiatisk Salat med Quinoa 1500g
EPDnr 5 565 627
Plantego’ Asiatisk quinoasalat er en frisk og spicy salat so… Les mer
Plantego’ Asiatisk quinoasalat er en frisk og spicy salat so… Les mer
Flytende Melange med smør 4 x 2 ltr
EPDnr 4 670 592
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode s… Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode s… Les mer
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Slik gjør du
1
Kamskjell renses og krydres med salt og pepper.
2
Mills White Aioli Sandwichmajones tynnes med litt melk.
3
Stek kamskjellet hurtig i Flytende melange med smør, bruk litt over middels varm panne. Pass på at kamskjellet ikke stekes for lenge, da blir det seigt.
4
Legg opp Plantego Asiatisk Quinoasalat, kamskjell og aioli.
5
Pynt med for eksempel granateple, dill og sitron.