Plantego’ Quinoasalat og kyllingsnadder med tomat og ruccolasalat
Enkel
5 min
En smakfull og god favoritt!
Ingredienser
1 porsjon
Kylling
Paprika
Sjampinjong
Løk
Salt og pepper
Persille
Balsamico
Ruccola
Produkter i oppskriften
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Vita hjertego' Optimal olje 8 x 495 ml
EPDnr 4 951 596
Vita hjertego’ Optimal er en optimal blanding av raps-, solsikke- og olivenolje s… Les mer
Slik gjør du
1. Kyllingsnadder av krydrede kyllingstrimler, paprika i forskjellige farger, sjampinjong i biter og løk. Krydres med salt, nykvernet pepper og finhakket persille.
2. Små tomater deles i to, blandes med Vita hjertego’ optimal olje, hvit balsamico, salt og nymalt sort pepper.
3. Rett før servering vendes ruccola inn med tomatene.