Pokebowl
Poke bowl. Like god med både rå og ovnsbakt laks. Den kan serveres som en grab & go salat, noe som gir godt mersalg, eller i en bakk i salatbaren. Det er en fordel å blande laksen i salaten for å fordele fisken jevnt i retten med tanke på varekost (ligger fisken øverst blir det…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1. Kutt rødløk i tynne skiver og vend med Pickling spice mix, la stå minimum en time. Blir best hvis den lages dagen før.
2. Kutt den ben- og skinnfrie laksen/ørreten i terninger på ca 2×2 cm.
3. Mariner med Red Chili & Ginger spice og litt soya.
4. Kutt vårløken i tynne skiver.
5. Del agurken på langs og ta ut kjernen. Kutt i tynne strimler (eller små terninger).
6. Ta ut granateplekjernene
7. Anrett alt i skål eller bakke, server med mango og chilimajones.
Tips!
Bland fisken inn i retten ellers kan det fort gå for mye fisk.